JihlavaDnes.cz
JihlavaDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Jihlavský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Jihlavský deník - sport Zdroj: Jihlavský deník - sport |

Střelci Markovi střelecký prach nezvlhnul. Hattrick přinesl titul Hvězda víkendu

29. 3. 2024 | Prvním vítězem nové ankety Deníku Hvězda víkendu zvolili čtenáři střelce Mírovky Jana Marka. Ten v utkání se Štoky přispěl třemi góly k jasnému vítězství 5:0. „Děkuji všem za zaslané hlasy,“ vzkazuje aktuálně druhý nejlepší kanonýr soutěže.

Neproměněný mečbol ve finále dvouhry stolní tenistku Zdenu Blaškovou stále mrzí

28. 3. 2024 | Loni brala mistrovské tituly ve dvouhře a čtyřhře žen, letos se z mistrovství republiky ve stolním tenise vrací s titulem republikové šampionky ve smíšené čtyřhře. Ten vybojovala havlíčkobrodská Zdena Blašková spolu s havířovským Janem Valentou.

Rozsochy a jejich jarní fotbalová euforie. Proti Křižanovu zazářil Radek Padrtka

28. 3. 2024 | Povedený vstup do jarní části mají za sebou fotbalisté z Rozsoch. Nováček 1. B třídy zdolal v domácím prostředí Křižanov 5:2 a dal vzpomenout loňské skvělé jízdě v okresním přeboru. Na výhře se významně podílel křídelník Radek Padrtka, autor dvou branek. V obou případech přinesly jeho zásahy týmu vedení, druhý gól byl nakonec i vítězný.

Další porážka. Házenkáři Nového Veselí vyšli z utkání ve Strakonicích bez bodu

28. 3. 2024 | FOTOGALERIE/Také ve druhém utkání play-out letošního extraligového ročníku se házenkářům Sokola nedařilo. Strakonicím podlehli rozdílem pěti branek.

Semifinále krajské ligy: Chotěboř slaví postup do finále, Světlá se nevzdává

28. 3. 2024 | Nadvláda prolomena. Ve třetím ročníku obnovené Krajské ligy mužů Vysočiny se do finále probojoval teprve třetí tým. Stal se jím HC Chotěboř, který ve čtyřech duelech udolal loňského vítěze a předloňského finalistu Pelhřimov. Druhého finalistu poznáme až v sobotu večer.

Bronzový šok. Úspěch zaplatil Houser novou hlavou, nyní už se těší na fotbal

28. 3. 2024 | Patnáct let. Tak dlouho čekali čeští snowboardcrossaři na medailový úspěch ze závodu Světového poháru. Na zlato Michala Novotného z roku 2009 navázal až letos v kanadském Mont-Sainte-Anne bronzovou medailí Radek Houser. Pro třebíčského rodáka se pochopitelně jednalo o první stupně vítězů v kariéře. „Byl to skvělý zážitek,“ netajil po návratu domů sedmadvacetiletý český reprezentant v původním rozhovoru pro Deník. ...

Velikonoční divize: Fotbalisté Speřic si zahrají se Starou Říší o černého Petra

28. 3. 2024 | VIDEO/Netradičně do tří dnů, což je způsobené velikonočními svátky, je rozložené 19. kolo moravskoslezské divize D. Hned rovná polovina z osmi zápasů se odehraje už na Velký pátek.

Málo vídaná vyrovnanost. Letošní ročník krajského přeboru nabízí pořádné drama

28. 3. 2024 | VIDEO, FOTOGALERIE/Na obou pólech tabulky elitní krajské fotbalové soutěže na Vysočině se situace hned po prvním jarním kole ještě více vyrovnala. Soutěži ale prakticky chybí střed tabulky.

Za finále jsem moc rád, před Lubošem musím smeknout, řekl stříbrný Širuček

27. 3. 2024 | Až ve finále dvouhry prohrál Pavel Širuček, obhájce mistrovského titulu ve stolním tenise, na letošním šampionátu o předposledním březnovém víkendu v Praze.

Žirovnice se radovala z prvních bodů. Klíčový pro výhru byl výkon gólmana Koláře

27. 3. 2024 | Po nepodařené přípravě výborný vstup do soutěže. V zimě se žirovnickým fotbalistům příliš nedařilo. Po prvním jarním duelu krajského přeboru je ale nálada v týmu výrazně lepší. Slavoj zdolal Ledeč nad Sázavou (1:0) a připsal si důležité tři body. Jedním z hlavních strůjců úspěchu Žirovnice byl gólman Vojtěch Kolář, který si ve druhém poločase připsal dva velmi důležité zákroky.

Semifinále krajské ligy: Žihadla podruhé zdolala Světlou. Poznáme už finalisty?

27. 3. 2024 | První mečbol pro Moravské Budějovice, druhý chotěbořský. Již ve středu můžeme znát letošní finalisty krajské hokejové ligy. Hráči Světlé doma a Pelhřimova na půdě protivníka budou usilovat o prodloužení sezóny.

Fotbalisté Chotěboře jako jediní z vedoucího kvarteta na začátku jara zvítězili

27. 3. 2024 | Zřejmě nejlepší možný výsledkový scénář, jaký si mohl fotbalový klub z Havlíčkobrodska přát, se zrodil ve víkendových zápasech 16. kola krajského přeboru Vysočiny.

Dočkali se. Fotbalisté Žďáru a Havlíčkova Brodu vybojovali první jarní výhry

27. 3. 2024 | V obou případech se dva stabilní účastníci divize D radovali ze zisku tří bodů v krajském derby proti mužstvu z Pelhřimovska.

Češi otáčeli vývoj i na Letné. Výhru nad Arménií zařídil střídající Chorý

26. 3. 2024 | Druhý zápas fotbalové reprezentace pod vedením kouče Ivana Haška, druhý obrat. Češi v Praze na Letné proti Arménii brzy ztráceli, těsně před přestávkou ale srovnal hlavou Ladislav Krejčí a ve druhé půli vyšla trenérovi velmi dobře střídání. Debutant Matěj Jurásek svým centrem připravil pozici pro Tomáše Chorého, který dvanáct minut před koncem základní hrací doby stanovil konečné skóre na 2:1.

Hokejisté Dukly Jihlava padli se Vsetínem i počtvrté, sezona jim tak skončila

26. 3. 2024 | FOTOGALERIE/Za své výkony ve vyřazovací části se jihlavští hokejisté stydět rozhodně nemusí. Nyní je po náročné sezoně čeká zasloužené volno.

Jak si vedli favorité čtenářů Deníku? V prvním jarním kole své ambice potvrdili

26. 3. 2024 | Jednou nerozhodně, pětkrát vítězně. Favorité krajských fotbalových soutěží podle čtenářů Deníku vstoupili do jara podle očekávání. Po prvním letošním soutěžním kole jsme se na vítěze ankety zaměřili blíže.

Obrataňské okruhy letos lákají nejen na tři trasy, ale také krásné počasí

26. 3. 2024 | Slunečno a teplota až dvacet stupňů Celsia – taková je předpověď meteorologů na sobotu 30. března pro osmisethlavou Obrataň na Pelhřimovsku. To je skvělá zpráva pro všechny vyznavače turistických pochodů, neboť právě ten den se zde uskuteční 47. ročník populárních Obrataňských okruhů.

HFK s Durdou na lavičce proti Měřínu neuspěl. Cíl je jasný, získat deset bodů

26. 3. 2024 | Předzápasové hlášení na stadionu HFK Třebíč před úvodním jarním duelem s Měřínem přineslo překvapení. Jako trenér domácícho celku byl oznámen Radek Durda. Podzimní kouč Ivo Koníř přitom nastoupil tradičně v základní sestavě. Došlo v týmu během zimy k tiché změně na klíčovém postu?

Fotbalisté Kamenice na úvod nečekaně zakopli. Rozhodly hrubka a zahozená penalta

26. 3. 2024 | Dá se rozhodně říci, že se jednalo o překvapivý výsledek, možná nejpřekvapivější jarního úvodního 16. kola krajského přeboru Vysočiny. Fotbalisté Kamenice nad Lipou, kteří po podzimu patřili do vedoucího kvarteta soutěže, na domácí půdě podlehli Sapeli Polná 0:2.

Povedený start. Procházka ovšem viděl ve hře fotbalistů Bystřice řadu nedostatků

26. 3. 2024 | FOTOGALERIE, VIDEO/Zisk důležitých tří bodů, ale jejich hra měla k ideálu daleko. Tak by se dala ve stručnosti zhodnotit výhra 2:1, kterou v sobotním prvním jarním kole krajského přeboru dosáhli fotbalisté Bystřice nad Pernštejnem proti Rapoticím. „Věřím, že se budeme lepšit,“ usmíval se trenér Bystřice Pavel Procházka, který tak zažil úspěšnou mistrovskou premiéru.



Zpravodajství JihlavaDnes.cz

Více než tisícovka seniorů přišla o celoživotní úspory, policie stíhá 13 lidí

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (NCOZ) zahájili v uplynulých dnech trestní stíhání 13 fyzických osob v souvislosti s činností skupiny 18 navzájem spolupracujících společností ...

Úspěch protidrogové operace na Jihlavsku: Distributoři pervitinu skončili ve vazbě

Jihlavští kriminalisté dopadli dva muže, kteří distribuovali dalším lidem pervitin. Muži jsou příbuzní, minulý týden tak policisté při zákroku ukončil ...

Nový terminál Jihlava VRT už má svou podobu

Správa železnic včera v Jihlavě vyhlásila vítěze otevřené architektonicko-urbanistické soutěže na nový terminál vysokorychlostní železnice Jihlava VRT ...

V Jihlavě kvůli opravám Hybrálecké ulice vzniknou nové zastávky MHD v Okrajové

Už dnes 25. března začne rozsáhlá oprava ulice Hybrálecká. Uzavřena bude nejen pro řidiče aut, ale i MHD. Hotovo by mělo být do konce října. ...

Demolice nadjezdu u Řehořova omezí dopravu na dálnici D1

Už od dnešního večera dojde na dálnici D1 k omezení dopravy kvůli demolici nevyhovujícího nadjezdu na cca 126. km u Řehořova. Práce započnou dnes, v p ...



Pátek 29.3.2024
Kraj Vysočina
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes