JihlavaDnes.cz
JihlavaDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Festival KoresponDance 2019 - Žďár nad Sázavou

Kdy:
Pátek 12.07.2019 od 14:00 hod až 14.07.2019
Kde:
Zámek , Žďár nad Sázavou
Pořadatel:
Sdílet:

V polovině července otevře zámek Žďár své brány mezinárodnímu festivalu současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu KoresponDance. Těšit se můžete na umělce z pěti kontinentů, několik světových premiér, workshopy, prohlídky muzea i zámku a letos poprvé v historii i na experimentální battle, který rozpohybuje první zámecké nádvoří skoro na celé sobotní odpoledne a bude nejen skvělým zážitkem pro účastníky, ale i barvitou a živou show pro diváky.
Jak je na festivalu zvykem, přijedou světově uznávaní umělci z řady zemí, bude probíhat bohatý doprovodný program pro publikum i taneční profesionály a celý zámecký areál se otevře veřejnosti pro návštěvu komentovaných prohlídek, večerní párty či relaxaci na nádvořích, jak jinak než s živou hudbou.
V programu můžete už teď vybírat, čeká vás letní show britské skupiny Joli Vyann, ohromující mix tance a partnerské akrobacie s obrovským emocionálním nábojem, woody-allenovské setkání na opuštěné lavičce plné hip hopu, pohybového nadhledu a za doprovodu skvělé hudby v podání slavné francouzské taneční skupiny, které už viděli i diváci festivalu v Avignonu, fenomenální přehlídka energičnosti, pohybové poezie, zábavy a srdečnosti v novocirkusové show pro celou rodinu InTarsi, se kterou po turné napříč Evropou přijede španělská skupina Compa´ía de Circo eia, a mnoho a mnoho dalšího.
Doprovodný program pro publikum i profesionály Vychutnejte si nezapomenutelný zážitek z pohodlí deky, ve stínu barokního zámku nebo aktivně v rámci některého z workshopů. Doprovodný program pro publikum i profesionály praská ve švech. Opět chystáme úspěšný workshop Kristiána Mensy,
Festival je vhodný pro diváky v každém věku i celé rodiny, navíc nově nabízíme možnost ubytování a odpolední hlídání dětí.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



149,05285835266