JihlavaDnes.cz
JihlavaDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Země obdržela laserovou zprávu ze vzdálenosti 140 milionů kilometrů

30. 4. 2024 | Sonda Psyche vyslala laserovou zprávu ze vzdálenosti 140 milionů kilometrů a připravila půdu pro budoucí mise na Mars. (Foto: Flickr) Laserovou zprávu vyslala sonda... Článek Země obdržela laserovou zprávu ze vzdálenosti 140 milionů kilometrů se nejdříve objevil na AC24.cz.

Americký ministr obrany se usmál po dotazu k raketám

30. 4. 2024 | Americký ministr obrany Loyd Austin dostal otázku, zda mají obavy z odpálení ATACMS na Rusko a zda by to nějak ovlivnilo rozhodnutí poskytnout dané... Článek Americký ministr obrany se usmál po dotazu k raketám se nejdříve objevil na AC24.cz.

Američan sdílel podivný úkaz na nebi, který se objevil pozdě v noci

30. 4. 2024 | ARIZONA, USA – Americký občan témeř ve tři ráno natočil zvláštni úkaz na obloze, který má být dle jeho slov geomagnetickoou bouří, nebo projektem... Článek Američan sdílel podivný úkaz na nebi, který se objevil pozdě v noci se nejdříve objevil na AC24.cz.

Netanjahu slíbil, že vtrhne do Rafáhu „s dohodou nebo bez ní“ 

30. 4. 2024 | IZRAEL – Netanjahu prohlásil, že izraelská armáda vstoupí do Rafáhu v Gaze, aby zlikvidovala Hamás „s dohodou o rukojmích nebo bez ní“. (Foto: Flickr)... Článek Netanjahu slíbil, že vtrhne do Rafáhu „s dohodou nebo bez ní“  se nejdříve objevil na AC24.cz.

USA chystají sankce, pokud bude vydán zatykač na izraelské představitele

30. 4. 2024 | USA – Členové Kongresu varovali Mezinárodní trestní soud, že pokud bude vydán zatykač na Netanjahua a další vysoké izraelské představitele, budou podniknuty odvetné kroky.... Článek USA chystají sankce, pokud bude vydán zatykač na izraelské představitele se nejdříve objevil na AC24.cz.

Snaží se Biden zabránit budoucímu prezidentovi ukončit válku na Ukrajině?

30. 4. 2024 | Brzy poté, co prezident americký Biden minulý týden podepsal zákon o pomoci Ukrajině ve výši 61 miliard dolarů na obranu. (Foto: Flickr) Prezident Volodymyr... Článek Snaží se Biden zabránit budoucímu prezidentovi ukončit válku na Ukrajině? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Rusko prý ruší GPS v Estónsku, lety pozastaveny

29. 4. 2024 | Finská letecká společnost Finnair dnes pozastavila lety do estonského Tartu kvůli rušení signálů GPS nad oblastí Baltského moře, z něhož estonské úřady obvinily Rusko.... Článek Rusko prý ruší GPS v Estónsku, lety pozastaveny se nejdříve objevil na AC24.cz.

Nerudovou a Zdechovského rozzuřila slova Babiše k Ukrajině

29. 4. 2024 | Nově zveřejněné video Andreje Babiš (ANO) na sociálních sítích ohledně Ukrajiny vyvolalo rozruch u politiků. (Foto: Wikimedia) Českého premiéra Petra Fialu (ODS) označil za... Článek Nerudovou a Zdechovského rozzuřila slova Babiše k Ukrajině se nejdříve objevil na AC24.cz.

Výzkumník spustil kameru do vyvrtané díry v Antarktidě a zjistil nevídané

29. 4. 2024 | Skupina výzkumníků zdaleka netušila, co vše objeví, když spustí kameru do 93 metrů hlubokého vrtu ve východní Antarktidě. (Foto: Youtube) Doktorand Austin Carter ve... Článek Výzkumník spustil kameru do vyvrtané díry v Antarktidě a zjistil nevídané se nejdříve objevil na AC24.cz.

Počet narozených dětí v USA klesl v roce 2023 na historické minimum

29. 4. 2024 | USA – Míra porodnosti v USA v roce 2023 dosáhne nejnižší úrovně od počátku záznamů, uvedlo ve čtvrtek Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí.... Článek Počet narozených dětí v USA klesl v roce 2023 na historické minimum se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
18:14:35 | 30.04.2024



Zpravodajství JihlavaDnes.cz

Filmovou tvorbu na Vysočině kraj podpoří dotací

Milionem korun podpoří Kraj Vysočina propagaci regionu audiovizuální tvorbou. Mimořádná dotace poputuje příspěvkové organizaci Vysočina Tourism. "Primárním cílem je využití potenciálu Kraje Vysočina a přilákání filmových štábů do regionu, s čímž ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...

Kraj Vysočina začal s výstavbou Společného depozitáře v Pelhřimově

Velká část cenných archeologických nálezů a historických artefaktů z Vysočiny bude v budoucnu uložena na jednom místě, ve Společném depozitáři v Pelhř ...

Kraj Vysočina letos opět přispěje městům s památkami Unesco

Významné výročí si letos připomenou ve Žďáru nad Sázavou. Za poutním kostelem sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře přijíždějí návštěvníci z celého svět ...

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčb ...



Úterý 30.4.2024
Kraj Vysočina
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes