JihlavaDnes.cz
JihlavaDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

31. festival Otevřeno - Jimramov

Kdy:
Pátek 28.08.2020 od 18:00 hod až 30.08.2020
Kde:
Park Bludník, Jimramov
Sdílet:

Kvůli koronaviru byla zrušena či odložena řada letních festivalů, nedojde-li však k výraznému zhoršení situace a odpovídajícím omezením, 31. ročník multižánrového festivalu Otevřeno v Jimramově o víkendu 28. - 30. srpna za odpovídajících hygienických opatření v parku Bludník na soutoku Svratky a Fryšávky proběhne.
Svoji novou desku "Jednou tě potkám", oceněnou cenou Anděl jako Album roku, při něm představí Vladimír Mišík, který jinak už koncertování omezil. Držitele ceny Anděl najdeme i mezi dalšími účinkujícími, jejími nositeli jsou také Žamboši, Terne Čhave, Květy, Prago Union nebo Ponk. Z "nedržitelů" by bylo škoda přehlédnout iránského kytaristu Shahaba Tolouie, "osamělého písničkáře" Jana Buriana s o generaci až dvě mladšími spoluhráči, věkem podobně rozepjatou, ale bluesově souznící kapelu Livin Free nebo Poletíme? výtvarníka Rudy Brančovského.
Kromě hudby je součástí programu výstava obrazů, promítání dokumentárních filmů, divadlo pro děti, slam poetry a beseda s novinářkou a publicistkou Markétou Kutilovou.
Partnery festivalu jsou Ministerstvo kultury, Státní fond kultury ČR a Skupina ČEZ.

Vstupné: 250-1000 Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



53,287982940674